MIN TRANARE

Motte jag igar pa en fest i Geneve. Det var ju en overraskning!

DAGENS SKORD

. Dagens glas skord: 1st vinglad ett litet dricksglas. Antal vinglas kvar:2

JAHA ...

... nu har man alltsa varit snygg pa gymet igen. Forst bodybalance med hulken kvinnan och sen spinning med hulkenkvinnan. Forst nar spinningpasset var slut insag jag att jag har gatt med trojan ut o in. Ja det e med andra ord som det brukar ...

Bitter!

Varför är alltid tågen i tid när jag är sen? När man själv är i tid kan man ge sig fan på att tåget är sent! Nu sitter jag här. Har världens godaste sushi i påsen. Men nä. Missade ett tåg. Nu måste jag vänta i 40 minuter på nästa! Precis så här jag ville spendera kvällen! Hur länge håller sig sushi i tumstemperatur?

BUTT MAN

Ja denna varelse stegade igar in i mitt sovrum.
Vad gor man inte for samlivet? Spannande!

LEHRE I FARTEN IGEN

Har ser ni Alexandra efter att hon skulle latsas spruta majonas over Jojje med en tub. Hon tyckte att jojje kollade lite val mycket pa brudarna pa tv som smorde in sig i biltvattar skum i en musikvideo pa kareokeklubben. Vad hon inte visste var att Danne precis innan skruvat bort korken. Nar kortet togs stod jojje inne pa toa och forsokte radda sina pa dagen nyinkopta brallor och skjorta! Tack Lehre. Tack!

DAGENS GATUMUSIKANT

Dagens gatumusikant kommer fran Geneves tagstation. Han spelar pippi langstrump musik "har du sett herr nilsson.." pa sitt positiv. Sen till vanster kan ni se hans husdjur, en stor fet katt som alltid ligger dar och sover! Jag undrar hur han tar hem kattladan? Bar han den hem i naven?

Curryeyyyyyyy

Idag var jag duktig och lagade havegrynsgrot sen hallde jag nyttig mandelmjolk over. Tyvarr var den gammal och sa jag fick slanga allting. Istallet fick jag kopa en macka som innehaller kyckling curry pa stationen. Det e varldens mest besvarliga macka att ata eftersom det klams ut agg, tomat och currurora pa alla 4 sidorna av mackan. Detta resulterade i att jag fick currysmet over min halsduk och hela min troja. Ja det var bara att slantra in i forsta basta affar o kopa en ny troja vilket i sin tur resulterade i att jag kom for sent till jobbet ...

håSor

AAAAAAAAAAAAAhhhh, har har man totalt trashat hur dom andra kladde sig pa spinningpasset nar jag sjalv rakat fa med mig DOM HAR strumporna traningsvaskan. Jojjes superman hasor. VA FAN!

DAJTNAJT

Nu nar man e nyforlovad maste man ju gora romantiska saker ihop. darfor har vi infort DAJTNAJT pa onsdagar da vi gar ut och ater o dricker vin. Efter den trevliga middagen gar man hem och spenderar lite mer qualitytime tillsammans.

DAGENS GATUMUSIKANT

Varje dag pa vag till jobbet passerar man ett antal gatumusikanter! Dagens musikant ar fran Lausannes tagstation! Han ar en glad skit!

ERGONOMI vad fan e det?

Pa vart kontor ar det absolut viktigaste att det e trendigt och snyggt tycker var chef. Darfor sitter alla ihop vid ett enda stort bord. Vi far heller inte ha nagra pinaler pa bordet och inte heller nagra lador. Att halla ordning ar ju en omojlighet for mig i vanliga fall sa hur ska jag da klara det utan lador att prega ner alla pinaler i? darfor fullstandigt skiter jag e dessa korkade regler. Kontorsstolar som ar  ergonomiska finns inte heller, jag menar det viktigaste av allt maste ju anda vara att stolarna ar snygga. Darfor sitter vi pa dessa vita skinnplast stolarna. Pa sommaren fastnar benen och man far dra sig loss fran dom sen gar man runt med roda marken pa baksidan av laren i flera timmar. kanske nagot att importera till sverige? Stolen da alltsa, inte laren.

GENEVE MODE

Ja det e fler an jag som gar i chockerande klader pa Geneves gator. Damen pa bilden var ca 85 detta stoppade henne inte fran att hoppa i ett par over knee hooker boots och en knallgul regnkappa. You go girl!

Ärrad för livet!

Såg idag när jag skulle ta på mig strompårna att jag fortfarande har märken av myggbetten från i midsomras kvar. Helt galet. Myggen fullständigt älskar mitt blod. Jag blir alltid attackerad. Nedan ser ni några av myggbetten. De som syns från denna vinkeln. Mina myggbett ser inte ut som andras myggbett. Mina ser ut som någon annan slags sjukdom. Flera veckor efter midsommar fick jag gå i långbyxor fast att det var blagande sol och HUR varmt som helst. Herregud, folk hade ju trott att jag hade någon smittsam sjukdom. Och HERREGUD vad det kliade. När de slutat klia, och vanliga bett brukar försvinna blev mina istället till någon form av blåmärke. Som fortfarande syns, dock lite ljusare. JÄVLA skärgård.
Bilderna är tagna några dagar efter midsommar. Ser det tjusigt ut? /Stina

kaffe från kontoreyyyyyyt

Inte så fräsit kaffe idag då det får intas på kontoret. Gammalt hederligt kogekaffe. MMM gott!
Nu ska det akutjobbas! /Stina

DARHUS

Ja... Nu har man alltsa varit pa spinning igen. Vilken katastrof! Instruktoren sag ut som en friskis och svettis ledare fran Hoganas! Har sett snubben glida omkring pa gymet i sina SUPERSMA glansiga spinning brallor (cykelbyxor i la 80tal) dar man ser alldeles for tydligt det lilla som doljer sig undertill men inte in min vildaste fantasi kunde jag forestalla mig att han var instruktor. Pa overkroppen hade han ett alldeles for tojjt cyklistlinne som precis tackte hans enorma buk! (resten av killen e pinning men med varsta magen. Sjukt omotiverande nar spinninginstruktoren ser ut pa det dar viset. Ge mig hulken kvinnan som ser ut som hon lever pa anaboler. Fast det varsta var nastan gobben som satt framfor instruktoren och busvisslade konstant genom hela passet. Han var ikladd forst en for stor t-shirt sen OVANPA den hade han ett illgront BROTTARLINNE.  Kunde inte ens titta upp pa hela passet jag blev sa irriterad. Lust att dramma till honom med en stor javla  gjutjarnspanna i skallen sa han trillade av hojen!. Sen till raga pa allt nar man antligen var klar sa var damernas omkladningsrum avstangd och man skulle duscha i en begransad yta av killarnas omkladningsrum. Givetvis irrade jag mig fel och var hux flux pa fel sida avgransningen. Da kom han brottarlinnes gobben och sa: OOOH Yoooouuu very very good biking come come tomorrow I bike then. Tack. Da vet jag exakt nar jag INTE ska ga pa spinning!
/AC

Kontorsfotboll

Här har vi ett strålande exempel på hur vi underhöll oss på jobb, på det gamla kontoret. Anna organiserade en turnering som vi alla fick vara med på. Det gick ut på att sparka, alternativt kasta som bowling, pilatesbollen på skåpet med 4 luckor. Den som fick upp flest vann. Denna omgången vann visst Anna. Ska vi fika nu eller? frågar hon i slutet. hahaha/Stina

MALER O MALER

Som ni horde i den forra filmem sa for ju STina ett jakla vasen! Maler o maler o fnissar o fnissar. Var kollega som satt bredvid oss satt darfor oftast pa det har viset! Matchar kostymen fint tycker jag!

PLARRE

Joda kreativ ut i fingerspetsarna e faktiskt aven lilla STina. Har har vi en video fran en dag med skoskav. Stina alskar att trippa runt i sma ballerinaskor oftast med animal prints pa. Fast den har dagen hade hon ett par frasiga svarta exemplar. Men hon klammer alltid eller rakar skrapa eller pa annat satt forstora sina fotter (eller hander som ni kan se ett par inlagg ner). Pa min folsefest klamde hon sig sjalv i toadorren och blodde ner overallt. Naval har kommer filmen pa hur man fixar hemmagjort plorre pa studs!

Kreativ över gränserna!

GODMORGON!
Fösta mötet avklarat!
Eftersom Anna är kreativ allover som hon säger så tänkte jag visa en liten bild som bevis på detta. Hon sysslar även med kreativ bokföring. Och som sagt så öppnas även vinflaskor med borrmaskin. Japp. Så behöver ni tips på hur problem ska lösas på ett kreativt och fiffigt sätt så är det bara att höra av sig.
Här är Annas gamla mobil. Detta är innan hon tappade bort den! I alla fall så glappade kontakten...hihi...i telefonen vid laddning. Och hux flux var detta problemet löst. Tejp kan lösa det mesta. Funkar även som plåster!!
/Stina

JOJJEmensan

Jojje och Daniel har ju startat en egen musikblogg. Men eftersom dom inte far sa manga besokare ville dom vara med pa var blogg. Sa har kommer de alltsa de nytagna album bilderna pa Jojje till deras rockalbum!

ALEX gor narr av mig och stinas telefonsamtal


ELFEL forfoljer mig!

Det knacka precis en gobbe pa dorren, det e otroligt va bra min franska e. Jag fattar INGENTINg anda FATTAR jag allt. Horde ord som: lumière, cuisinière, appartement och mer dravvel. Jag svarar bara: oui, eller med geneve dialekt, wueeeee eller D'accord. Varldens basta fras, funkar till ALLT!
Alltsa summa summarium: proppen till var spis ute i elskapet har suttit bak o fram eller fel pa ngt satt sa att alla andra lagenheters belysning slackts, utom var! MOHAHAHAHA

KAFFEYYY

Och sa har sag det ut efter att jag skulle stracka mig over sangen for att ta ngt i fonsterkarmen. Espresso over hela sangen. Jag sag koppen och hur det droppade men hjarnan reagerade inte forann det verkligen var kaffe OVERALLT. Och detta var forsta gangen jag var o halsa pa Jojje. Konstigt att jag fick komma dit en andra gang ...

Godmorgon!

Så här såg det ut en morgon när jag kom till jobbet strax efter Anna. Då har hon tappat ut allt kaffe från en av sina porslinsmuggar som hon tar med sig hemifrån och dricker ur på vägen till kontoret. Eller gjorde kanske jag ska skriva. Nu gör hon inte det mer för nu jobbar hon i svisserlandeeeeeyyyy...
/Stina

HELT NYTT NAGELACK

Tyckte mitt turkosa nagelack var lite val gront sa jag kopte ett nytt i annan kulor. Eller?

Anna köper jeans!


omaka par!

Nedan finner ni ett bevis på annas olika strumpor. Dock inte de ni läste om i ett tidigare inlägg. Detta är en annan dag. När vi är på trikotten tror jag!n Och här tycker jag faktiskt att Anna lyckades ovanligt bra. Tittar man riktigt fort så kanske man kan tro att de faktiskt är ett riktigt par!

/Stina

ELEKTRISKA DUSCHEN

Nu nar vi kom in pa amnet dusch och sarskilt farligheter i duschen sa maste jag beratta om min dusch i Malmo.
Jag gick in barfota i duschen en dag (ja for man brukar ju vara barfota ... just i duschen...) Da kande jag varldens stot i armen (hann tanka, FAN jag har fatt datorarm) och slangde over duschhandtaget till andra naven. BAM varldens stot aven in i den armen. Jag panik stanger av duschen och slanger mig ur badrummet. Sen tankte jag att jag e tvungen att prova igen. Joda strommen kvar, rakt fran duschhandtaget.
Jag ringer min hyresvard som skickar dit en el snubbe som skulle vara varldens expert. Tank er Malmos ABSOLUT bredaste skanska. Na du tosabiten jag hittar inget fel har va, du ser mina instroment va dom sar inget va! Nehe, det e mojligt sa jag med ta av dig dina skor och stall dig pa badrumsgolvet och satt pa vattnet DA kommer du kanna. Men det var han inte sa intresserad av.... Dom ringde senare och kunde tyvarr inte gora ngt at saken men deras tips var att jag hadanefter skulle: "Du far doscha i gommistovlar eller andra skor i gommi" Tack Akelius fastigheter for detta fantastiska tips. Verkligen. Tack!

KRAS!

På tal om ditt inlägg med porslin och glas som gått isönder kommer här ett bidrag. Jag borstade tänderna igår. Ställde det tomma vattenglaset på vasken och lät vattnet rinna så att det skulle bli kallt. BANG!!! helt plötsligt låg glaset splittrat i tusen bitar i duschen. Vet fortfarande inte riktigt hur det gick till! Ååååå vad jobbigt. Jag gick och la mig. Glaset fick ligga kvar. Det ligger fortfarande kvar. Måste tyvärr duscha senare idag så då får jag väl plocka upp bitarna. TRADIT!!!
/Stina

PARTY TOLLOR


MARIA MONTEZAMI

Maria Montezami var i stan igar och jag lyckades med att fanga henne pa bild. Spana aven in hennes skor, jag har lika dana. Ett par riktiga party tollor!
/AC

LOGN O ROOOO

Att inte folk kan fatta att man vill jobba ifred!

Skont med tolerans!


HASOR

Idag akte jag in till stan for att ga pa gymet och sen nagra arende pa stan. Jag skulle kopa att smyckesskrin eftersom alla miljarder ringar och armband och och annat krafs ligger spritt  ipa en miljard stallen hela lagenheten! Mycket riktigt kom jag till gymet och har hittat en ny favorit; CAF! Jevvrar va smal o snygg jag kommer bli! BAM! Sen ut pa stan och hittade inget jevvra smyckesskrin MEN hittade dessa fantastiska hasor! Var tvungen att kopa ett par till mig sjalv ett par till stina slyna och ett par till alex. Fast deras ser liiite annorlundea ut men anda med ANIMALPRINTS onder fossingen. STinas favorit monster. Hennes tapeter i sovrummet i t.om i animalprints! Hittade aven en BODY pa hm i animalprints som jag tycker stina ska kopa. TJOSIGT! Kommer aven hem med en ny halsduk, nu har jag nog 30-40 st sjalar o halsdukar ... Vi MASTE skaffa en storre lagenhet. Eller ocksa far jojje kasta lite av sina klar! Ja sa far det bli!

UTELÅST!

Jahapp...då har jag kyckets med att låsa mig själv ute ut mitt hus så här på morgonkvisten. I alldeles för lite kläder. Två släktingar skulle komma och hämta en cyklel. Jag släpper in dem genom porten och går ner för att möta dem. Vi går ut till cyklarna och BAAAAM...porten går igen. Den går bara att öppna med nyckel. Jahapp...där står jag i regn och halv orkan i ett litet linne...ajaj...Jag fick ringa på alla grannars porttelefoner. Till sist var där någon som svarade. Han var väldigt skeptisk och skulle först titta vem jag var innan han släppte in mig. Ett fönster på 3e våningen öppnades och mannen tittade ut. Visar sig att det är min absoluta granne. Han känner igen mig och kastar ner sin gigantiska nyckelknippa. Jag ska ju vara lite käck och fånga den. Detta resulterar i att jag får en liten blogutgjutelse mellan lång och ringfinger. Kanske inte ser mycket ut för världen. Men KÄNNS gör det banne mig

DALIG HEMHJALP

inte EN ENDA odiskad kaffekopp fanns imorse. Och det varsta jag kan tanka mig ar att stoppa ner fingrarna i VATTEN pa morgonen! Javla dalig hemhjalps service pa det har stallet! Fick halla till godo med en skal. Sicket mog!

ALLT FOR VIN



Om ni nagon gang befinner er i STOR NOD och inte kan oppna en vinflaska pga att ni inte har en vinoppnare. Well da har jag o stina ett finfint tips. Tyvarr kan man inte lagga upp film pa denna sketna bloggen men har kommer en bild. Bilden fran dagen med borrmaskinen som raddade var fredagskvall!!

Plötsligt i Vindslöv

Jag fortsätter att berätta om den OTROLIGT spännande skånnerundan. Plötsligt så var vi i vindslöv. Det var verkligen plötsligt och överraskande. När vi ändå var där så besökte vi den legendariska grillen. Någon som gillar
Plötsligt i vindslöv?
Visst är där tjusigt? Papegojjor o allt!
/Stina

INTRO

For er som aldrig varit har innan jag har ju trots allt spammat TV4 idag vilket har okat var besokskvot fran 9 till 35! Vilket framsteg ... Har ar alltsa STina till vanster o Annapanna till hoger. Vi har en del gemensamma karaktarsdrag: Vi ar bada ganska, iallafall LITE forvirrade och glomska, vi e bada javligt snygga (iallafall jag), vi hatar bada 2 langsamma manniskor. Jag hatar aven manniskor som gar framfor en och stannar eller som gar diagonalt samtidigt som dom tittar at ett helt annat hall. FOR BOVELEN, MOVE!! Jag hat forsovit mig har inte tid att ha en massa idioter ivagen! Ja that`s it! /AC

LIKA barn leka bast ...

En helt vanlig dag pa kontoret ... Jag trodde jag skulle STRYPA stina nar jag kom in genom dorren jag menar det kan ju bara inte vara SANT! vad ar chanserna??

porslinkaffekannemuseum

I somras var jag och anna...eller var det förra sommaren....så var jag o anna ute på skånerunda....Om jag inte minns fel så hittade vi i Skälsböke ett porslinkaffekannemuseum. Det var tyvärr stängt. Vi försökte ringa numret på skylten men det var ingen som svarade. Synd..hade varit spännande att se!! Vi kanske får ta oss en tur dit igen. Hittar vi dit igen Anna? /Stina

sussi

Här hittade jag godissushiarna vi gjorde till kompisjulen förra året. Jevvrar vad jobb det var med dom! Men rioliga bidde dom! /Stina

Ja vad ska man saga ...

Nar jag flyttade in fanns det 4 kastruller i koket nu finns dar en. Dar fanns aven 8 ikeaglas och 4 "riktiga" vinglas. Nu finns det 2 ikeaglas och 1 (!!) riktigt vinglas. Fast i Malmo sa glomde jag vattenkokaren pa spisen (gammeldags spis med platta) Helt plotsligt gick strommen. Jag satt med en superduper viktig deadline och blev asstressad nar datorn bara stangdes, ringde hyresvarden o skallde ut honom efter noter. Sen sag jag roken i vardagsrummet och den plastmassa som en gang varit en vattenkokare! Kan kanske vara darfor jag aldrig fick forsta hands kontraktet ...

ALLT DITT E MITT ALLT MITT E MITT

Har kommer man hem fran jobbet slanger av sig sina kangor o hivar upp fotterna pa soffbordet. "Men vilka fina strumpor du har" sager Jojje. Forresten e dom inte mina? Vada dina? Nu e dom for fan mina, dom sitter ju pa mina fotter! Innan jag blev sambo var det VALDIGT sallan jag hade likadana strumpor pa mig. Det varsta e nar man e oforberedd pa att man kanske maste ta av sig skorna. En gang var jag pa kundbesok da plotsligt skulle vi ut pa deras lager. Dar var man tvungen att ha kanger med stalhatta. Den dagen hade jag en kort traningsstrumpa som var randig och sen en lang normal strumpa som var orange ... Forresten! Till vanster ser ni min beromda blixtlasvaska! Alla ni modeforetag som nu laser den har bloggen och bara langtar efter att skicka oss en massa tjusiga prylar. Se till och hiva ner en blixtlasvaska i paketet. omedelboms! tack!

TRONKA MAJ

Lyssnar nu pa DUNKA MIG med Frida. Kanns sa dar lagom fredag. Var nog for att vi pratade om TRUNK, tronk, donka maj! Ja det var vaskan med blixtlas. Men det e bara en av mina 3 vaskor jag brukar bara pa. Den "lilla" med blixtlas sen ryggsacken som innehaller: 17 tums mac book pro som man med all kravt for trycka in for att man overhuvudtaget ska kunna stanga den. I denna vaska finns aven ett par pocketbocker, brukar ju hinna med en om dagen pa taget. Jojje sa att vi hemma har 16 omaka strumpor. Kan bero pa att dar ligger en randig i ytterfacket och en svart i sidofacket. Anvanda! Varfor dom ligger dar vet jag inte. Dar ligger aven en mascara som jag aldrig anvander och ett par tomma plastpasar. Varfor? En oladdad svensk mobiltelefon, 2 svenska femmor, en tesked, ett block, ett glasogonfodral (fast glasogonen ligger alltid oskyddade i blixtlasvaskan, en sladd som jag inte vet vad den e till for, ett par visitkort, biljett till ett akvarium i italien, ett usb minne och nagra losa huvudvarkstabletter. Sen bar jag aven med mig min gymvaska, med gymklader o lite annat diverse skit. Jakligt kranligt e det pa gymet nar man aldrig vet i vilken av de tre vaskorna, eller ca 16 facken som gymkortet ligger i. Eller var hanglaset e. /AC

I min väska!

Jag anna...jag måste säga att din väska är vääääldigt liten. Om det är den med tre dragkedjor så brukar du ha sjuuukt mycket saker i den. Jag kör tvärtemot dig på en jättestor väska. Trunken, som Daniel kallar den. I genomsnitt brukar den väga 10 kilo. I den finns: En dator, en ritplatta, nässpray, två block, en räkning, två sjalar, 5 pennor, ett skärp, plåster, kvitton, otaliga hårnålar, två gummiband, laddarsladd, tuggummi, två läppglans, bankdosa, en ring, svissmynt, värktabletter, klämma att sätta visitkortet i, nycklar, tågkort, usb-minne, extern hårddisk, en påsklämma, en gammal biobiljett från bion i flon i Lausanne, en bagagetag från swiss Air Lines, ett halsband och lite annat mög som ligger i botten och skramlar runt! Är detta normalt? Har alla så här mycket i sin väska? /Stina

Someone WHO can provide

Ja nu sitter jag på tåget från Geneve till lausanne o har varit ute o druckit vin med vår copywriter och en annan brutta! Klockan e halv ett miss i nassen! Bruttan som var med frågade om jag inte kände några svenska singelkillar hon hade ju sett unge herr Skarsgård i true blood o ville ha något i samma kategori! Hon fragade om jag kande honom - hon menade pa att han ju var svensk ... Hon ville sa garna traffa en kille. Hennes preferenser var enkla: Someone to provide for me, someone with a good job so I can live a desent life. He doesnt even have to be good looking. Jag gjorde henne mycket besviken nar jag bara en drös med killkompisar som ar intressanta, roliga, spannande och intelligenta. Fast dagens storsta besvikelse maste anda ha varit att minfavvovaska gick sonder idag! Hox fklox gick axelremmen mitt itu! Kan bero på att jag i denna miniväska (ungefar sa stor som kristinas planbok (SOM E JAAAATTESTOR) knölade ner: ett läppglans en extern hårddisk mina nycklar resebeviset plånbok läppglans pengar 3 nävar mynt en adrenalin spruta ett gäng betapred tuggummi en plånbok en burk id rose 2 burkar snus ett gäng kvitto en mascara en svensk femtiolapp ett gymkort, lite smycken, en mini flaska med parfym, ett plaster, o lite till! I ovrigt; Sedvanliga hockeybilden kommer inte da Jojje o Daniel har en ny hobby: dom har börjat blogga! Dom e som två 3 åringar på i en godisbutik! Verkar gå bra för dom jävlarna också så man får passa på att promota: www.rockisourgasoline.com /AC

Hårt liv!

Tufft att vara proffsbloggare ibland. Nu måste jag åka hem från jobb för att ups ringde och sa att de hade en paketleverans till mig!

Kenyakaffe!

Dagens kaffe som intogs på muuuucke trävligt café tillsammans med konsultchefen var från Kenya. Japp det var det!

Dagens shoppingtips!

Jag har hittat din drömaffär anna....Bara massa animalprint överallt. Kankse kan du köpa fake pälsen nere till vänster istället för animalprint jackan du lämnade tillbaka på Tally Weijl!!! Dagens shoppingtips!

HAGEL!!!!!

Jisses vad jag blev förvånad på lunchen när det fina lilla regnet övergick till HAGEL. Och jisses vad det haglade. Jag hade paraply så det var ok. Förutom den lilla detaljen att det har blivit små hål på hälarna på min Converse. Alltså resulterade detta i att jag fick gå på tå genom hela stan.

ANTLIGEN HAR ALEX gjort nagot

Antligen har Alex gjort nagot at kaoset som omger hennes lagenhet. Bra skrivet!

BESEGRAD?

hur kan det vara mojligt? Jojjes och Dannes blogg har bara IDAG 95 unika besokare. Ska leta upp dom allihop och strypa dom langsamt! Fast det kanske inte ar sa jattesvart att sla vara 9 st trogna lasare. Jag tror det beror pa att aven STina bloggar pa den har sidan. Det maste ju fa ner laskvoten. Ja sa bara MASTE det ju vara! Fast och andra sidan twittar dom javlarna ocksa. Stina ska vi starta twitterkonto? Vi far nog anstalla ngn! Ja sa far det bli!

SENASTE HOSTMODET: modell Celinda

det e valdigt hart jobb att vara modell!

SENASTE HOSTMODET: modell George


OJ DA!

Hoppsan jag skrev visst lite utanfor pappret ....

Nya tudor?

Fan va bra, har kan man kopa nya tudor. Ett stenkast fran mitt kontor!

VIN OCH APELSINJUICE

Om ni ngn gang har vagarna forbi Lausanne i svizz ska ni ga forbi cafe Luna och bestalla in Juice och rosevin. helt fantastisk kombination. Har ar vi i vantan pa galenpannan alexandra. Nar hon sen val kom akte vi till Kareokebaren dar Alex skulle latsas spruta majonas over Jojje. Han blev och hon blev och alla vi blev valdigt forvanade da vi insag forsent at korken var av. Bra dar Alex, vi skickar en faktura snart for nya brallor!

HISNANDE

Pa den har bloggen belyser vi valdigt viktiga amnen, sasom MODE, UTSEENDE och HOCKEYMATCHER. Darfor maste aven en mycket viktig handelse redovisas har; var hiss har namligen fatt ett nytt GOLV! Fast sjalv undrar jag varfor dom inte bytte de plyschinkladda vaggarna istallet?!

JA...

det ar officiellt, jag HAR hamnat i hockeyhelvetet!

ALLA KNEP AR TILLATNA

Nu har Jojje och Daniel ocksa startat en blogg. Och dom tror att dom kan sla oss i antal besokare, BAH vi har ju hela 16 besokare om dagen HUR ska dom kunna sla det? Fast dom skriver pa engelska OCH sa har dom nakna damer sa sin blogg. Sa nu har vi ocksa det. Nakna damer forstass!

Osynk mellan hjärna och kropp.

Nuuu kan jag blogga från ajfånen. Wwiiieee. Nu sitter jag på tåget igen. JÄKLAR vad det luktar fis. Otroligt äckligt. Avlopp luktar det! Nu till en annan sak: Jag har så jäkla ont i mina ben och min bakdel. Min hjärna vill gärna tro att jag är huuuur vältränad som helst. I Söndags var jag ute och sprang. Bara det att jag inte kan springa sakta. Jag måste springa snabbt! Inte nog med att jag sprang jag skulle leka så där hurtig och vältränad som de är på film (där de också gör armhävningar med en hand) och gjorde därför situps, armhävningar, utfall och andra övningar längs vägen. Nu har jag fått staffet. Jag går som en gammal tant! Det dumma är att nu har jag så ont att jag inte kommer kunna springa igen på flera dagar och då kommer jag ju hinna glömma bort att jag borde springa. Dagar blir sen till veckor och veckor till månader. Så blir det så här om och om igen. Springer som om det var OS final, får sjuktligt ont, glömmer, springer för livet, glömmer. Varför kan jag inte göra ngt med måtta?

Har alltid undrat det samma


Rock N Rock

Killarna ska tydligen ocksa borja blogga. Ja dom kan ju bara ga och kamma sig ...

Jag kan!

BLOGGA FRÅN MIN IFÅJN MEN BARA MED VERSALER ELLER VÄNTA JO DET GICK VISST! nu! FAST DET ÄNDRAR TILLBAKA WELL VERSALER IT IS! JA DU VET STINA DET KRÄVS LIXOM EN SUPERBLOGGERSKA FÖR ATT KLARA AV ATT BLOGGA FRÅN TÅGET. FÖR ÖVRIGT HAR JAG ÅSSÅ TRADETT MEGATRADETT

Varför går det inte att blogga från ifånen?


KLANNINGSTIPS

Nu nar man ska gifta sig sa maste man ju hitta ett snitt pa klanning som passar ens kropp. Jag tankte att Drew Barrymore, hon ser ut ungefar som mig, nar hon ar ur form vill saga. Skulle kika pa vad hon brukar ha for snitt pa sina klanningar. Da hittade jag DET HAR! Kan vara sa att jag far leta vidare ...

24 TIMMAR SENARE

VAR FAN HAR JAG HAMNAT? I HOCKEYHELVETET!!!

blödande animals

Det här är animalet som förblödde.
Så här var det: vi var på partaj. Alexpalex tog bowlinggrepp, som hon själv kallar det, på mig när hon gick bakom mig i trappan. VIPPS så sprack hela sömmen bak i klänningen. Där stod jag med rumpan bar. BOKSTAVLIGT TALAT.

Nästa sak som händer är att jag, för kung och fosterland, drar igen toadörren på min häl....jaja tänkte jag och när jag kom ner på donsegolvet igen så tycker jag att det kliar lite på hälsenan..När jag kliat är handen täckt med blod. AJ AJ AJ. istället för att ta av stumpbyxorna o sätta på plåster torkar jag med lite papper utanpå strumpbyxorna och sen var klart tyckte jag...eeee...???
Somnade med stumpbyxorna på och på morgonen var det som att strumpbyxorna växt fast på kroppen. Hälsenan och de svarta strumpbyxorna hade blivit ett. I vänsterskon ser jag också en liten sjö med intorkat blod. TREVLIGT!

och en san har?

Mala e hon ocksa valdigt bra pa. Sjalv drack jag vin den kvallen och lag pa soffan!

Var bestaller man en san har?

Stina e inte sa bra pa sa mycket. Men vissa saker kan hon klara av. Hon ar t ex valdigt bra pa att dammsuga mitt golv samtidigt som hon lagar mat till mig. Sen e hon ratt snygg nar hon gor det ocksa.

TIPS for forvirrade:

Tips ar att inte glomma LASA lappen pa morgonen. Sjalv har jag nog inte last lappen sedan ngn gang i maj.

bokförföring!

Så här det ut när vi gör bokföring. Som ni såg i Annas tidigare inlägg så kan man jobba såväl bokföra med vin. Det går alldels utmärkt. Det kan till och med rekommenderas. Ska man inte trilla av pinn på kuppen av alla jevvra kvitton som ska sorteras så KRÄVS det ett glas vin från Italeeeeeyyy.
Det får bli dagen tips det! Bokföring kan med fördel kombineras med vin!!

AD

Nu nar man fatt den nya tjusiga titeln: senior art director, ar det valdigt viktigt att  man far arbetsro nar man kreerar. Jag arbetade hemifran denna dag medans min kare kille tvattade, vet inte varfor pasen hamnade pa mitt huvud men det var ganska bra. Som en medtagbar "cubicel" som man har i usa. Att det sedan star ett glas vin brevid mig och sen facebook pa skarmen e ju en helt annan historia. Bakom mig ser ni min schweiziska walk in closet. Eller see through closet som det kallas har. Absolut senaste trenden! /AC

ARIBA, ARIBA

Nej inga moten har daremot stack jag ivag till gymet pa lunchen. Snubben som holl i spinningpasset dansade magdans till arabisk musik och skrek ARIIIIBA ARIIIBBBBAAAAA, samtidigt! Hur ska jag nagonsin kunna ga tillbaks till friskis och svettis efter det har?
Imorse var jag RIKTIGT nara att missa mitt tunnelbanestopp. Jag horde Lausanne Gare. Sen horde jag Lausanne Gare en gang till. 3-4 sekunder EFTERAT registrerade min hjarna INNEBORDEN av just Lausanne Gare och jag fick pressat mig ut genom dorrarna. Pew!
Over and out /AC

Måndag. härliga måndag!

Elleeeeer?
Möten avlöser varandra känns det som. Fast bättre det än att arbeta i word eller excell eller vad säger du Annapanna?! Jag kan inte förstå hur word, excell och powerpoint kan vara så värdelösa program. Jag kan bli så arg så arg på dess ologiskhet. Är det ett ord? Ologiskhet? jaja...Jag blir ännu mer arg på dem än på mitt mailprogram.
Det har ännu inte hänt några tokigheter under dagen. Men jag är övertygad om att de kommer. Iaf från annapanna knäppskalle.
återkommer!
/Stina

HARMIS

Alltid ska Stina gora precis som jag. Alltid!

DRYGA 8 timmar senare


STENSTODER

Exakt sa har sag Jojje och Danne ut klockan 10 imorse. Klockan 20.40 sag dom ekakt lika dana ut. Samma stallning pa pricken. Efter den fruktansvarda kroppsanstrangningen blev dom sa hungriga att dom var tvungna att aka till mac donald. Ja det e tungt att spela hockey!

RINGEN


MIN RING

En kvinna kan aldrig vara for smal, for rik eller ha for manga diamanter. Det ar mitt matto och nagot Jojje vet om att jag varderar mycket hogt. har ar bilden pa ringen!

HOOOOLKEN

Maler o maler vem e det som maler om inte STina. Om vad hennes tjivappsisi innehaller (ja soltorkade tomater givetvis). "oh anna jag har gjort tjivappsisisiiiiiii, helt sjaaaaalv" dom blev jattegoda". Jamen grattis sager jag. Trevligt ju. Starta en receptblogg vettja!
Fast nu nar vi anda e inne pa amnet, jag har kakat ultranyttigt. Mitt nya mal ar att se ut som hulken kvinnan pa mitt gym med lar som runde torn. Jevvlar vilken man, eller jag menar kvinna!!!
/AC

anna bara maler och maler!

Anna maler och maler. Bokstavligt talat. Idag har hon stått på stege och smetat in hela kökstaket i klorin. Detta för att de har mal, inte bara i flabben utan även i taket. Alltså är det mer än hennes mun som måste tvättas med tvål.
Ser att Anna gör sig lustig över min träningsoutfit. Bysårna jag har på mig är inte alls mysbyxor. Det är faktiskt riktiga träningsbralls av sånt där fräsigt jazzbyxematerial. Jag sitter fortfarande hemma o väntar på att få gå ut. Jag letar febrilt efter en ljudbok. Japp, jag är så tantig att jag inte ens kan påvvergå utan bok.
Jag tycker allt att alla ni tusentals som läser vår strålande blogg kommenterar lite dållit.
Jaha....nu står anna ute i malrummet och gör mackor. Jag tippar på att det är grova mackor, såna grova som man knappt kan bita igenom, med hennes importerade svenska ost på. Har jag rätt?
Nä..nu ska jag dra litta i gommibandet jag köpt. Jevvlar vad vi ska vara snygga till jul anna. Nu jevvrar!

SENASTE TRANINGSMODET


VILKEN ANSTORMNING

Hela 9 besokare idag och 14 igar, det slar alla rekord. Inte manga kvar till Kenzas 400 000 per dag! Visste val rompebilden skulle gora susen!
Sa vad hander idag jo stina har visat upp senaste traningsmodet for mig pa skype. Bild kommer formodligen senare. Bestod i ett par svarta frasiga mjukisbysor och ett svart linne med spagettistraps. Till detta en gra stegraknare utan batteri. Sjalv kan jag modeblogga lite om sondagsmodet i Geneve, en sliten t-shirt (vit) och ett par jeans. Mycket originellt.  Traningsmodet i Geneve kan jag inte blogga om an eftersom jag tydligen blivit for fet for att komma i mina normala traningsbyxor. Far kora stina inspirerade mjukisbysor till passet med hulken kvinnan idag. Sa nu ar det stinas tur att blogga. HAJ HAJ /AC

SPATSERTUR GENOM GENEVA


RETURN of the terrific 2!

Ja som sagt, efter ett enormt media uppbad och allmana patryckningar fran allmanheten ar vi nu tillbaka! De enorma summor pengar vi an sa lange tjanat pa bloggen har gatt till valgornade andamal sasom: "foreningen for fortidsdementa", " de forvirrades riksforbund" samt "insamlingsenheten for distra personligheter".
Vad som hant ar att jag numera glomt hur man stavar till de 3 sista bokstaverna i alfabetet darfor kommer harmed mina inlagg enbart skrivas utan dessa. Jag har alltsa flyttat till schwiez som stina skrev. Heter ju forvisso schweiz men det kan ju vara lite svart for stina att komma ihag med tanke pa att hon bara varit har ca 145677 ggr.
Men ja det AR svart att hitta har. Det i sarklass svaraste stallet i hela Lausanne att hitta ar kareoke klubben. Dit kan jag fortfarande inte hitta fastan det ar det stallet so jag besokt mest frekvent forutom tallyweill butiken da vill saga. Hit maste man for ovrigt alla kvinnor ga som har begavats med den sa kallade muffins figuren. DVS smala ben och val tilltagna karlekshandtag. KOP ALLA ERA BYXOR HAR! Dom ar helt suverana!!
Sa vad har da hant, jo stina praktikanta javeln har avancerat pa kludd design och har nu egna praktikantajavlar. Gor hon javligt bra ma jag saga och som forna handledare e jag makta stolt!!!! Jag flyttade alltsa till ostalandet och det har hant massor med saker har bade i stinas sallskap och ensam eller ihop med min fina pojkvan eller faktiskt nu fastman till o med. Jag har klamts i tunnelbanan, gatt med rumpan bar genom HELA geneve pa huvudgatan. Spillt nagelack over mina ben innan ett mote. Spillt kaffe over hela kroppen innan ett mote. Glommer valdigt ofta att hoppa av pa ratt tunnelbane stopp. H HA fragade precis jojje vad jag har gjort for forvirrade saker sen jag kom hit. Hans svar: Ehh jag tror jag har blivit lite forvirringsresistent sedan du flyttade hit for det hander ju dagligen." Ehh ja sadant e livet med mig. Livet ihop med mig ar aven fyllt med sjukhus besok. Jag kor med mottot att det alltid alltid ska handa ngt i ett forhallande sa jag brukar liva upp vardagen med turen till akuten. Jag opererade bort blindtarmen i juni efter 2 veckor pa nya jobbet. Det var spannande!
Vad som saknas i det har landet e ju forstass Stina. Alskade fina stina. Som skriker; SKA DU HA STRYK ELLER DIN JAVEL till sitt mailprogram som forvarar dagstidningar fran 2007 under sangen, som ger mig FANTASTISKA fodelsedagspresenter och som kor hem med mina bilnycklar. KOM TILL MIG STINA, KOM, KOM!
Men ja nu ar vi som sagt tillbaks! Ar ni inte glada? Den har bloggen ar tankt som en motsats till alla bloggar om mode. Och alla bloggar om ica och maxi turer. Och barn pa VAB. Och vad i helvete folk lagat till middag. Inte for att den har kommer vara ett dugg mer intressant. Men anda. ENJOY!

We are back!

Haj haj!
Nu är vi tillbaka. Efter många påtryckningar!!
Det har hänt en hel del på året som gått. Anna har skaffat sig en finfin man och har nu tagit sitt pick o pack o flyttat till ostalandet (läs schwiez). Sverige har på så sett blivit lugnare och mindre förvirrat. Dock har det också blivit tråkigare. All action liksom emigrerade. Som tur är är även jag halvemigrant så vi ses ganska så ofta i alla fall. Det nya landet och den nya staden har dock bidragit till ännu högre nivå av förvirring så brist på eskapader är det INTE. Faktum är att Anna efter ett halvår fortfarande inte hittar i sin nya stad. Inte för att hon alltid hade koll på läget här hemma heller. Men ja ni fattar vad jag menar. Hon går fortfarande runt med sin käre pojkväns handritade kartor i väskan. Men eftersom hon ganska ofta glömmer väskan så är dom tyvärr inte till någon nytta.
jahapp. Nu får virrpäran själv berätta om den STORA nyheten.
hajhaj

RSS 2.0