virrpANNA!

Anna, nu är det fastställt. Du är en VIRRPANNA! Du kan inte gå rakt, du kan inte stå och du kan inte prata....Vad kan du egentligen? KALLdusch är det som gäller. 


När får jag se dig ditt kvinnostycke?



DRAR TIL HÖGER FAST JAG VIL TILL VÄNSTER

ja inte går min lekamen dit mina politiska åsikter drar, i förrgår ramlade jag in i väggen till höger samt gick i högercirklar. Snacka kan jag inte riktigt heller - tur man kan skriva! Efter 20 timmar på akuten åkte jag till slut himmåd och till min fröjd visade varken skiktröntgen eller magnetröngten nånting. Kanske för man ingen hjärna har?!!! Nä nu orkar jag inte detta mera. Kristina saaaknar dajjjjjj!!! (faktiskt!!!)

dum dag!

Idag är en dum dag! Idag är annapanna booooorta...Hon har högersjukan..Hon drar åt höger när hon går! 

Skönt på ett sätt att hon inte är här för att man slipper hennes flabbande men tomt också, fast att det tar emot att erkänna...=)

Nu börjar jag bli otroligt authungrig så nu måste jag nog se till att ta mitt pick och pack och dra mig hemåt! 
Ska bara se till att få med mig alla saker, i alla fall de viktigaste (kan ju ju inte räkna med att få med mig allt)

kristinas dotter - stort grattis


I VÄNTANS TIDER

Kristina och daniel - stort grattis till ert lilla barn! E så himla glad för er skull. se här första bilden som jag tog när jag hälsade på er på BB. Vad ska hon heta?

En till bild på dig kära kamrat!


Jag ska nog hiva dig någonstans!

Det är ju JAG som gör allt jobb. Utan mig hade det varit du bott i en låda utanför tågstationen. Fast det kan man ju nästan säga att du redan gör! Så som din knarkarkvart till lägenhet ser ut! Så det hade kanske inte blivit så stor skillnad!

Och se till och stäng av den där SKITMUSIKEN du spelar. Katastrof...Är det inte umpa umpa så är det, Frida med Dunka Mig, Caroline af Ugglas eller Orup....JAG STÅR INTE UT!!!!!!

 

Anna -  Du och Caroline är för övrigt rätt lika! 

SKA HIVA UT HENNE

fantiserar om att en stor lyftkran kommer och greppar om kristinas skalle och sen hivar ut henne i öresund. Då skulle man slippa hennes förbannade facebook updateringar, hennes knyp i armarna (4 blåmärken nu och jag misstänker starkt att min kroppsspärr orsakats av praktikantajävelen) samt hennes hysteriska fnissande emellanåt. Kan inte förstå hur jag kunnat lära upp detta kryp och att hon sedan kunnat smyga åt sig en anställning här. Ho får alltså betalt för att blogga (fatsän hon e analfabet) och fäjsbooka! Dessutom detta skramlande så fort hon rör på huvudet. JAG BEHÖVER ALKOHOL!!!

OOOONT

Anna, ska bara meddela dig om att din gymnastik inte fungerade..Har fortfarande lika ont....vad ska man ha dig till EGENTLIGEN! va....kan du svara på det!? 

Du bara knips och slåss! Oförskämda mölleunge! Du tror att du kan få allt serverat!

MUNSPÄRR

Jag har nackspärr, ryggspärr, armspärr och allt jag önskar e att kristina kunde få munspärr så man slapp lyssna på hennes dravvel! Pew tur det finns voltaren - saknar dock den fantastiska tabletten citadon! Helt fantastisk pilla! Bland alla dessa mirakelmediciner vi gör reklam för borde det inte finnas nåt för ont i kroppen? E det normalt att man läääängtar hem så man kan hälla upp ett stort glas rött. stina skaru mä himm ellor? Jag har två filmer på lut! och en pollenfri lägenhet I promisse!

Skadade och söndriga!

Idag ( har varit det i ett par dagar nu) är vi sjuka och ynkliga. Pollen och nackspärr borde förbjudas. Det är två hemska saker. Alla allergipiller och droppar i världen kan inte bota. Vi ser inte kloka ut! Påsar under ögonen och krokiga ryggar. Skulle behöva sova i tre dygn!

Anna kom hit nu så jag kan gotta mig i att även du mår dåligt! Pallra dig hit ögonaböj!!!!!!!!!!



Annapanna!!

Du tar och snor ihop lite lunch till imorgon va? seså....skynda på! Gärna trerätters! Två funkar också

/Kristina

du e ett skåp!

du kan ju börja med att röja ditt eget skrivbordshelvete!

- petflaskan som stått där ett par veckor t.ex.
- kosmetika produkterna o tvålsatan som också stått där en vecka - ta hem för fasen!
- din feta (men ack så tomma) portfölj
-
men du jag håller med - bilen till ikea ikväll? inom beckers samtidigt? eller på lunchen med samarbetshelvetet imorgon? jag får också panik! Kanske ska vi köpa ett par långa byxor också till någon ...

Skåphelvete!

Kan vi ta o skaffa oss några skåphelvete....blir trött på all din skit som bara ligger och skräpar! 

-Ett TORN av äggkartonger

-CD-skivor lite varstans...som inte ens är märkta så man vet inte vad som finns på....JÄTTEBRA!

-En gammal kartong som tjänstgör som någon slags datorbord

-En skruvmejsel, som i och för sig är till dina lösa skruvar som lossnar lite då och då (det är där skramlet kommer ifrån)

-En toarulle...om du skulle ramla, över exempelvis alla sladdar som går kors och tvärs runt ditt skrivbord, och börja blöda      någonstans ifrån 

-5 par örhänge

-Ett hålslag - i jätteformat...som i och för sig inte är ditt...du har väl snott det ifrån någon, men ÄNDÅ!!!!!!!

-3 kastruller och 5 fat

Ska jag fortsätta listan?




SKRAMLAR I STINAS HODE

Jag hör hela tiden ngt störigt litet ljud - det e ngt litet litet som ligger o skramlar i botten av kristinas skalle ...

AKUTHUNGRIG!!

Anna...nu börjar jag bli akuthungrig...kan du samla ihop alla dina skramlande och blåprickiga kroppsdelar så vi kan ta oss ut och äda?




knas anna!

Jahapp..nu har vi tydligen en blogg...vet inte hur det här ska sluta...kan gå precis hur som helst! 


Just nu är jag mest bara trött....PÅ DIG ANNA!

Äntligen!

en blogg värd att läsa! Blondinbella och Rosing kan nu hälsa hem för idag "taamtadadam" (trumvirvel) startar anna-celindas o kristinas blogg de la blogg! Ja inte för att det som kristina möjligtvis kommer knåpa ner kommer vara ens värt att ögna igenom men det e ju en annan historia. WELCOME!

Utkast: ...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0