PEACE - Ive gottag et back to my life now


BEHÖVER JAG SÄGA MER???


LÄS NOOOOOOOOGA PÅ SKYLTARNA se dom kan tom skånska här


STINAS VRÅLÅK


Här e kristinas nya fordon! Hon brukar köra sin epa men inför resan så investerade hon i det här vrålåket. Här parkerad utanför kjollen i Vindslöv.

POMPA MAJ


här e den fina POMP stationen där jag o stina sparade två sms till schvissorlant genom att springa från toanotan på 2 kr

DREAD in BED


stinas tagel kryll behövde redas ut. detta tog den snälla annapanna tag i

GÖTT DE LA GÖTT på sniskan dock


i åhus med vin o tryffelost o oliver o indruvor och mer vin

VÄXTHUSEFFEKTEN


HUVUDSAKEN


Ständig fråga från Anna:

stina, vilket år är det?

är det 2009 nu?

en sak till ...

stina tror även att vattenskyddsområde är ett område där man inte får lov att vattna sina blommor. /ac

RÄTTELSE!

stina sa till min mamma: bäst vi inte tar finduken anna spiller alltid (konstigt när man äter stinas exploderande potatisar) - 5 minuter spiller stina HELA sitt vinglas rakt ner över sin vita tröja o jeans. Med glädje gick jag in o visade min mamma till min egen stora glädje stinas numer RÖDA tröja :-)

Men vadå bara sten sten sten, det var ju en hel del andra saker. som vykorts köp som vi sen glömde både att skriva o posta. Och som fisk köp o öl i kivik och som skogvandring i stenshuvud där vi såg en fantastiskt intressant rotvälta som stina sa. det heter TORVVÄLTA pocko sån man eldar i. ignoranta jefvel!!!! Vi badade även i åhus i ngt som kändes som en isvak. Brösarps backar har vi även sett, här var jag lite på väg att köra av vägen men detta är INGENTING mot när kristina nästan dödade oss både då hon i typ 160 km i timmen svängde en sväng som nästan blev en usväng in på väg 114, vi ar ute i vägrenen i MOTSATT vägbana ... jag satt med en puls på minst 200 och klamrade mig fast i bilen. Aldrig mer att hon får köra. LIVSFARLIT!!!!!!!!!! Jag brände minst 1000 kalorier av blotta förskräckelsen.

sen åt vi en fin taffel nånstans i landskrona på en vägkrog. FIFAN! Sen har man ju dessutom få stå ut med kristinas MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALANDE om daniel, daniel , daniel... ett jevvra tjat!!! honi bonni hit o honni bonni dit ... fining tidning hit o dit o annat romantiskt dravvel!!!

Nä nu jiter inte jag heller skriva mer.
ps. kristina den klanten krossade även ett 400 kronors vinglas på altanen då hon beruskad vevade med armarna o snackade om daaaaaaaaaaaaaniel!
ds.

sanningen om skåneronnan

Vi startade på himmelstorp...med en dock ganska god med även ganska tvivelaktig paj. Den levde liksom inte upp till namnet FETAOSTPAJ om man säger så....den hade visst virrpäran glömt!

Vi ( Jag och axel) kom till himmelstorp, utan att ha kört en endaste liten svängasluring på fel håll...där fick hon, mallgrodan anna, som trodde vi skulle vara flera timmar sena pga felkörningar...ICKE! 1-0 till mig

Sen installerade vi oss i läskiga huset. Vi fick hela tiden hålla Alex i handen eftersom hon tyckte det var lite läskigt.
Efter detta serverades det mat i växthuset...Där anna spillde rödvinsbubblel över hela mig och min tröja. Det gick inte bort i tvätten, så nu är den förstörd. 2-0 till mig

Dagen efter dumpade vi alex och åkte vidare, i ösregn. Kaffet åkte fram. Kaffe + en körande anna kan bara sluta i kaffe precis över allt. Vilket det också gjorde...klibbigt mest över allt. 

porslinsmuseet har ni redan hört om, förutom den lilla detaljen om att det var jag som skulle ha pinkat på tomtar...Nu var det ju så att det var anna som pinkade på pelargonior och porsinsfigurer. Jag har en film som dokumenterar detta. Den kanske jag lägger upp vid ett senare tillfälle.

Efter detta snurrade vi omkring en massa bland småvägar. Bland ställen som Skälsböke och allt vad det hette. Tror förresten att det var i Skälsböke som Porslinskaffekannemuséet var. Närmre vägbeskrivning kan ges på förfrågan.
Anna skulle tvunget se den här sjön, i dimman, som jag visade foto på i tidigare inlägg...Här irrade vi rundor på småvägar, för att till slut komma fram...inte kunna se något...titta i kanske 2 minuter...ta ett kort...sen vände vi och åkte tillbaka...Här förlorade vi kanske 2,5 timme totalt. Hoppas du är nöjd med din sjö anna.

Dårhus. Jepp...här satt vi på vars en stol och låtsades att vi var tuberkulospatienter på återhämtning. Vi satt ute i våra stolar under täcken och åt god mat, drack gott vin och snackade en massa skit. Sen drog vi ut madrasser och bäddade under bar himmel. Där sov vi och när vi vaknade sken solen. Efter att vi ätit frukost och badat så åkte vi vidare. 

Sen kan resten sammanfattas med sten, sten , sten.....och lite mer sten. Ale Stenar, Stenshuvud och konungagrav i kivik.

Nu orkar jag inte skriva mer...

hajhaj / Stina

STENSHUVUD

Här e stina vid stenshuvud och säger: fan jevvla massa sten bara vi skiter i det östra jevvla huvet!

Skåneronna i bilder!

Resan började som sagt på Kullaberg. Här är vi framkomna till himmelen


mysääääät

 
Andra dagen efter diverse kaffepauser, vissa också i farten...så kom vi fram till 
porslinskaffekannemuseet...men till vår stora besvikelse så var det stängt!

Anna provade att ringa...men det var ingen som svarade!!



Besvikna körde vi vidare...Kom fram till Vinslöv där vi tog oss en smarrig
korvbricka på Perssons Taverna




Just det, glömde sjön som anna tvunget skulle se. På grund av denna, som vi
ändå inte kunde se pga all dimma, sjö så blev vi flera timmar försenade.

Här är den i alla fall!



Nu är vi tillbaka i Vinslöv och annas inte så framgångsrika golfrunda!



Sen kom vi fram till Dårhus. Där gick vi en romantisk promenad på stranden.
Kom på efter en kvart att min mobil var borta...TAPPAD...någonstans på stranden



Alla foto....BORTA....som tur är hittade jag fen till slut

Nästa morgon vaknade vi ute, vi sov under bar himmel...

Detta var det första jag såg, förutom annas nylle då förståss, när jag vaknade:



Sen bar det av vidare mot nya äventyr...Rättare sagt en jefva massa sten....

Här är jag och lite sten



Sen orkade vi inte mer.

Vi blev trötta på bilåkande och jag blev fruktansvärt trött på Anna-Slyna

HAJHAJ/ Stina



SÖTE STINA


fjant ett och fjant två!


bysorna är från HM, om jag får be

så det så! Trikotten kan inte få äran för ALLT!

PJOKKS in auto

världens finaste fötter (mina) på väg från ale stenar (mye sten på resan) till hålan landskrona. Här iklädd stinas blå bojjsor från trikotten tjööösett! snygga strompor åsså /AC

JEJE JE

du kan blogga idag så länge du e inloggad men så fort du loggat ur e du pottsväck o kan inte komma in igen så nu e det bäst att du laddar batterierna i dojjtan din om du ska kunna tävla med mejj  hi hi hi hi

Fast vi borde stå på enad front mot jojje o daniel , hmm ska tääänka på det lite.

Du borde däremot uppatera skåneresan jag har ju bara kommit till vinslöv i bloggen! Stina pocko  din tur!

/AC creative director of this blogg

Ska vi hålla på såhär?

ändra fram och tillbaka? ska inte vi vara enade i alla fall?

ELLÅR????

/Stina

MOHAHAHAHAHAHA

njaaaaaae det där med att du stina e den enda med lösenordet e ju lite fel va. Ser du den smartaste av oss alla e ju jag så nu e det faktiskt så att den enda som har lösenordet är undertecknad.

/ANNA CELINDA OLOFSSON MASTER CREATIVE DIRECTOR AND ADMINISTRATOR OF THIS BLOGG!

ordning och reda igen!

Så ja....kanske måste förklara de något förvirrade inläggen nedan...aningens rörigt..Alltså:

Anna, pokohuvudet, lämnade ut användarnamn och lösenord till jojje....MYCKET KORKAT....jojje i sin tur lämnade gladeligen vidare dessa uppgifter till min fina och luriga honni, som VÄLDIGT fort gick in och ändrade lösenord...Anna förstod inte alls att detta skulle hända...lättlurade idoit...Det var min första tanke när jojje men glädje basunerade ut uppgifterna....JIsses, det var den bloggen det....den återser vi aldrig....

Men jovisst gjorde vi det...ge ALDRIG ut uppgifterna igen kvinna....

Under en period genomgick vår kära lilla blogg stora prövningar. Lilla söta bloggen fick en frukansvärd header föreställande två fullständigt galna människor och diverse andra lika hemska bakgrundet. Tror till och med att bloggen ändrade namn där ett tag. 

Men nu är alltså ordningen återställd. Just nu är det bara JAG (Stina) som kan lösenordet...kanske är det bäst så. Ska fundera på detta ett tag.

/Stina

vivihenrix e uttråkad


Dags för oss att även vi lägga upp en video med oss själv.


TILLBAKA

vi är tillbaka....dra åt helveeeete danne o jojje!!!!!!



Stine

daniel du tror du e smart ...

... men tror du inte att även jag kan omdirigera en mail va va va? POCKO!!!

Så kan de gå....när man e två!

Oemoståndlig charm, finess, och över medel kompetens ledde till att vi (ja mest Danne som alltid har huvudet på skaft...)...här regelrätt piratat denna kommunikations kanal.....

...säg inte att vi inte varnade er när ni startade med ert jivvla ey:ande.....

Il Capitano Jorge / Admiralo Danilo

FUCK OFF kids ..

young jedi dont play w the old lady!!!

Numeara e detta Jojje O Dannes Blogg

så det så!!


Hmm vad ska man skriva här då...

Jag ska nog lägga upp en film iaf!

victoria beckham glor på sten


SKÅNERONNA

Eftersom kristina e så in i helvetes dålli på att blogga så får ju jag ta fart i det här om det ska bli ngn reda. I fredags kväll dukade jag upp fetaost paj fast utan fetaost för den glömde jag lägga i,  i växthuset på Kullaberg. Prick kl 7 kom kristina o alexa sluringen dit till min stora förvåning utan att ringa en enda gång o fråga efter vägen. Vi drack rött bobbel o lyckades gå ner till havet... alex drasade ner vinglandes o undrade ett flertal gånger om det var helsingborg man såg på bjärhalvön. Dagen efter hivade iväg alex och åkte ensamma på skåneturne. Första stop Vinslöv (förutom kaffepausen som vi tog efter ungefär 1,5 km) Vi åkte för att dricka kaffe med kristinas släktingar som bor där i Vinslöv. Vi spelade minigolf med dom och lite sådant. Seden körde vi vidare förbi klippan och en del andra orter för att sedemera landa någonstans vid brölleboda eller vad det nu hette där vi stannade vid ett porslinscafé. Tyvärr var det stängt o vi missade utsällningen av poslinskaffekannor. Dock fick vi se en imponerande samling trädgårdstomar små vindmöllor, eller som kristina sa: små hus med propeller på taket, trädgårdstomtar och andra finfina saker. Kristina passade sen på att pinka i trädgården bredvid en trädgårdstomte. Vad vi inte visste just då var att vi hade kommit in på snapphanerallyt därav rallybilarna som körde i motsatt rikning i 5000 knyck. Sedan drog vi vidare mot Dårhus eller åhus där stina har fler släktingar. Här tänkte jag nu att kristina kan ta över berättelsen ett steg fram medans jag lägger upp lite bilder så länge. hälsningar /AC-eyyyy

STEKARSTINA & DANIEL KNÄPPSKALLE

Ja ja ni e ju (eller vill vara- wanna be stekare) lite förmer än oss andra! Men nu vet jag allt att ni inte alls sitter o gonar er i varandras sällskap, för jag har hört från säkra källor att kristina spenderar de ljuvliga sommardagarna med att sälja skruv till feta svettiga byggarbeitare med blöta varma mynt i fickorna! Och du danneboy du sitter väl helt allena och kramar ditt playstation?!!!

Själv spanar jag ut över havet, dricker martini och har det allmänt gött de la gött! Så ni ska bara hålla klaffen!

Men jag måste erkänna att det var jevvrigt najs att hänga med er dårar i svissorlant!

Ha ha nu hör jag pappa ropa att trappan ska döpas ytill "annas misstag" de översta trappstegen e ljusa o fina det var dom som blev behandlade av den stora elektriska hyveln innan jag förmodligen pajade den genom att hyvla trappan med lim ...

Nä nu byee
/Anna slyna

RSS 2.0