Höörrö hörrö

ANNA-KNÄPPHUE! eller va de nu e för nått andranamn du har.
Var e du nånstans, o var e min karaoke maskin.

Här sitter jag / vi.. på min balkong i 28 graders värme, kl 21:39...
Lite solbrända o väntar på maaaaden. Ja här nere i syd-europa käkar man ju litta senare än uppe i norr.

Va var det nu som jag egentligen skulle skriva.... joo... jag vill faktiskt ha litta updatering..
I ett desperat försök har jag hackat (sånt som vi datornördar gör) kristinas blogg konto. så.. kom igen nu..

Jag vill faktiskt höra vad du har hittat på för tokigheter... de e ungefär som när man tittade på Joel Bitar när man var liten..


Nä.. nu e de enna (jag har faktiskt bott 5 år i gbg.. får skriva så) dags o käka..

Hejz Sweiz!
Snygg-Danne!





Om möjligt ännu värre!

Idag har jag ont de la ont. Efter otaliga sambucashots, öl, drinkar och annan dricka så gjorde min nacke inte alls ont. Vi dansade satan. O ja jevvlar vad jag har ont idag. Jag får liksom gå på sniskan för att över huvudtaget kunna gå.

Nu sitter vi här med alldeles rosa ansikten. Värmande ansiktsmask var det ja. tjööösit!

Ja när du är i lägenheten kan du väl städa och vattna blommor=)...hihi....det slog mig att du nog inte ens vet var brevlådan finns! haha...det blir spännande att se om du klarar uppdraget...spännande!

nu ska jag tvätta av mig ansiktsmasken. Har inte tid med dig mer! 

HAAJ....stick och brinn!!!!!

JAHA

..är det jazzkonsert man kallar nackspärren nu för tiden. Nog vet jag vart den egenligen kommer ifrån. HYNDA!!!

Du nu sitter jag på kontoret klockan e 21.00 och zippar dietpulverpåsar- det tog en evig tid så jag gick o tog en ölasöuring på tivoli med alex o co men nu när jag kom tilbaks så laddade skiten fortfarande får göra om allt ARGHHHHH men sen e det semester de lux såååå sköööönt det ska bli!!!!!!!! sen svizzzalannet och uppdraget till LA morgon ska bli spännande att bryta sig in i lägenheten hos dig - ska jag städa lite när jag ändå e där??? 

du nu e jag så TRÖTT på dig!!!!!

AJÖSS

/A

jojjemensan

jojjemensan vad jag har ont i nacken. Och hela ryggen...IGEN. Fattar inte vad jag sysslar med.

Idag är här sjukt jevvla varmt...minst tretusen grader. Men gött som bara den. Igår var vi i Montreux på jazzfestivalen. Efter det blev vi standsatta och fick sova hos jojje. Aningens, aningens ont i håret idag. Ikväll är det middag ute och kakaoke som gäller=) VI VÄNTAR PÅ DIG.....KOM NUUUUUUUU

Glöm inte spelhelvetet!

Så du har trillat när du var ute och sprang!? Hur lyckades du med det? Klumpedums! Kan du inte ens stå på dina ben? Kvesa

Daniel knäppskalle hälsar: Fuck off!



STEIGMEITER

säger man så nära ostalannet tror du?? Jo den mätte 5000 steg idag när jag sprang samma runda, väldans långa steg det står på standardinställningen må jag säga. Stort stort skrubbsår har jag nu föll ju på en rot o stupade i marken så nu har jag sånt skrubbsår man hade när man var liten tösabit o ramlat med cykeln! aj aj aj! Idag har jag lagat 3 pajer - en mer traditionell med purjo o skina tomat och sen en sjukt god med oliver o soltorkade tomater, feta och sånt. Jag börjar bli värsta mästerkocken! Du kan ta dina bean sallater o hiva nånstans!

Jaså_ rea? Det var som tusan mer leopaaaardprint månne? Nä nu ska jag lägga mig med min bok - har bara läst hela dagen (varvat med litematlagning o en löprunda) fy faaaan vad nas det e med semester. 

Skickade förresten ett mess till tompalompa o undrade hur det gick han svarade: bra, trooooooooooor jag :-) 

Nä ajöööö nu- nu e jag så innerligt trött på att skriva tä daj stina. ajöss

/Annapanna

tro du så!

Du har väl ställt in stegmätaren kass! Säker ställt in dina steg alldeles för kort. Klart att den räknar fel då miffo!

Jag skulle inte vilja byta svisserland mot alla finlandbåtar i världen, bara så du vet.  Men men...alla roar vi oss på olika sätt=)

Grillen är ingrillad nu. Vi har grillat två dagar i rad. Så den är preppad och klaaaar tills du kommer. Ölen är på kylning och baden ska det inte heller vara några problem med! we fix!

Du och dina allergiska reaktioner. Undra vad det nu var du reagerade på. Snart kan du väl inte äta något allt. Men tänkt vilken effektiv diet. Du får gå runt med dropp=) Jag har kramp i axeln. Kan man ha det? förbannat ont gör det i alla fall. 

Nepp nu ska jag ta mig ut på stada en runda...kolla in de svissiska reorna=)

hajhaj

/Stina

GESCHVINNT!

Jag kan ju faktiskt erkänna att det var helt otroligt white trash low life love boat swoshing! Men det kan just därför det e så var så fantastiskt roligt. T ex att lyssna till ett gäng brudar (ca 40 kg övervikt) i lite för tighta kläder! med lite för stora hår som sjunger eeeeeeeeeeelllllllooooooooiiiiiiiiiiiiiisssss helt sjukt falsk helt fantastiskt roligt!!!! Sen fick jag ju en allergisk reaktion på nån mat (vet dock ej vilken spännande va) så jag fick ännu en sån där adrenalin spruta - denna gången slapp jag häcken o fick en i armen. Så det var drama de lux på högsta nivå!

Idag har jag sprungit 5 km - stegräknaren visade nästan 9 km - men nu sprang jag en utmätt runda - fint man fick reda på det nu att den mäter ungeför dubbelt så många kilometer ... har man trott innan att man sprungit en mil ganska så geschwint. Tydligen fel .... Jag höll på att DÖÖÖÖ bokstavligt talat efter drygt 4 km .... så nu sitter jag här med en kall ÖL och förstör träningen men skit samma jag har SEMESTER vilket innebär en resa i rappet till scvischerlant! Jag hoppas ni har grilen redo för mig och att nattadoppen kvarstår. Förresten e det helt underbart att jojjemensan åkt till polisen - fler och fler av hans positiva egenskaper dyker upp. Kan ju inte bli annat än roligt i sotalannet känner jag!

Men du stina d kan ju sita o lapa din ljommna ölasluring - jag ska ta mig en kall en och snart avnjuta min mat som jag lagat på i drygt 2 timmar ....

CIAOOOOOOO
/A

live från svisserlandet

Här sitter jag på en balkong o Lausanne..30 grader varmt...iklädd shorts och linne...dricker en öl och lyssnar på bra musik...Jag har det ganska bra=) klagar inte alls. 

Väntar på min lekkamrat Jojje...men han har som vanligt trampat i klaveret så han är hos konstaplarna kling och klang =) men det gör inget, jag har det som sagt ganska bra=) 

Hur har du det på din low class finlandsbåt? har du det bra? fast där passar du faktiskt ganska bra in...i dina fransiga magtröjor, trasiga jeansshorts som sitter liiiiite för långt upp  och vita stövlar. Jag tror du trivs där och kanske känner du att du för en gång skull passar in...Du liksom smälter in på ett sätt du aldrig upplevt förut. Skönt för dig..GRATTIS säger jag!

nepp...nu får det nog bli en öl till=) Har ju semester

/Stina






du o dina ballerina tror du e inne ...

Jag ska printa dig i animalen. Nu e jag i stockholm MOHA HA HA HA men du kan ju sitta o uglla i landskrona och gå på den heta festivalen - det e väl ditt umgänge eller hur? Du jag har faktiskt bätre saker för mig än att blogga just nu. POSS /A

städhjälp!

Ja det där med stådhjälp kanske inte är någon dålig ide...men animalprintsen ska fanimaj stanna! Dom ska till och med med mig ner till svisserland. Det är bara du lilla anna som inte fattat att animal prints är hett. Men du är ju lite bakom, som man sär. Inte den vassaste kniven om man säger så! Men det tar väl ett år eller så innan du fattar. Då försöker du väl sno mina pjucks.

Nu när du kommer upp till la huvudstada kanske du kan hitta dig något tjusigt att hänga över och dölja din kropp med!

/Stina

förflyttning

Berget av kläder tog ungefär 5 timmar att tvätta...men nu är allt rent, fint prydligt vikt och struket....eller inte...Allt ligger, dock hastigt vikt, nerslängt i tre ikeabagar. Nu ska de bara slängas över därifrån ner i resväskan. Vet inte när jag ska hinna packa men det löser sig nog. Får bli lite en överraskning att se vad jag lyckades få med mig när jag kommer ner=) Brukar ju vara en hel del som glöms kvar hemma=)

Hmmm, vet inte om jag hinner springa idag...satan...imorgon hinner jag inte heller....

Har du badat idag? Det regnar juuuee....Eller förresten nu sitter du nog på bussen...och ska sitta där i evigheters evighet. Hoppas att du har riktigt tråkigt!

nu gott folk ska jag pracka på gåbbarna litta bräår. haj

/Stina


fethaja ,..

jag ska lyfta dig i kranen nånstans...
Ja skulle inte jag vara snygg i fet halskedja o så några tattisar upp på halsen? Tror du att vi hade haft några kunder kvar då???? Och så en liten pitbullterrier till det - det kan du fethaja hade passat in bredvid galåååååååååårboysen!

300 situps - pfffft! Jag har gjort 5 minuter situps, 5 min armhävningar, 5 min hantlar, 5 min säckboxning, 5 min rygg, gånger 2!! och detta EFTER en timmes boxning ... ha ha stackars tösken som jag släpat dit, han höll på att avliva fastän han e fitness expert ... eller nått ... Nu på måndag när jag inte ska dit sa han: nej jag vågar nog inte gå dit ensam ... hi hi

Du stina fina fina stina - har du tänkt på att anlita städhjälp? Kanske bara hyra en högtryckatvättt och så blåsa ut hela skiten genom fönstren - dina animal print e ju ändå inget att spara!

Nu sängen för imorgon bitti ska det springas och morgon bada! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

/A

jeje..

Du tror att du är häftig va.....tror inte det...snacka du vad du vill om dina machodudes...det gör inte dig ett dyft coolare om det var det du trodde. pffft...
Och du som brukar härma...snart kanske du också går i centimeter tjocka halsband och binder kamphunden utanför kontoret! 

Nu har jag precis kommit hem efter min runda + att jag gjort 300 situps...

Nu ska jag ner och plocka ihop all min tvätt...8 maskiner blev det...nu är det till och med så att man kan se golvet i sovrummet. Det du! toppa det om du kan. Du får fortfarande använda kranbil för att ta dig in till sängen. 

Sov gott din skata. Vi ses inte imorgon!

/Stina

FRÄSIGA FRANSAR FRÅN ...

... landskrona, jo jojjemensan jag tackar jag ...
Med tanke på att det mest e du som klär dig i animalprint så måste ju dom stånden vara rena guldgruvan för dig! Och du med din lilla löpartur - själv har man varit på redig boxning som heter duga. Det e knappt man vågar gå dit. Ensam kvinna förutom en 160 lång samt 160 bred utrabiff till kvinna, sen e det bara testestoronfyllda gangsta looking dudes med tatueringar upp på halsen kedjor och kamphundar fastbundna i dörren ut ... Lite så där lagom macho! I högspelarna spelas tysk hård musik - detta e inget jävla aktiverum som tränaren sa när nån ville dricka vatten... men jo visst du kan ju löpa din lilla kilometers runda o tugga på din kronärtskocka o hoppas att set ger resultat ...

Nu du nu ska jag dricka upp mitt glas rött o sova! Imorgon sista dagen på kontoret "e ja jag troooooooor det" (motaa dialekt)

Haj haj!

/Anna

gratis underhållning!

Tydligen har jag gratis underhållning i lägenheten. Det är nämligen karneval i stan och det känns som att jag har ett alldeles eget liveband här i vardagsrummet! Jag kan tillägga att det inte är så särskilt bra musik heller! Kommer bli tokig!

Nu hade jag tänkt att jag skulle ut och springa...vet inte hur det kommer gå...det är folk överallt. 

Här hade du passat anna...tror här finns mycket som du gillat...exempelvis tjusiga kläder med fräsiga tryck och fransar på! Sen finns det spännande och exotisk mat såsom langos och friterade munkar och bananer. 

jepp jepp...nu springa


/Stina




JESUS CHRISTINA

jaså du ska anmäla dig? Vad bra då slipper jag göra det!

Fattar du typ 3 timmar till idag o 3 imorgon sen sitter jag på planet! (eller nja bussen var det visst ...) wrooooooooooooom och sen på båten schwiiiiiisch! Satan va najs med semester ska ju bli helt fantastiskt underbart! Jag hoppas att du sen rullar ut röda mattan i ostalandet så att jag kan anlända som den stjärna som jag e!!!

Ha bell boysen redo! Då jäklarna ska vi 4 den heliga kvadraten häva i oss öl svira i solen o ha allmänt super!

Du - ser jag fet ut i det här???

/Anna

Som en dans..

Nä du lilla fitnesslav.

För det första är mina Svelapiller rean i Svisserland. Dom blev stulna och åkte dit redan för två veckor sedan. Jag förresten inte om jag ens kan kalla dom för mina längre. Min man har nämligen lagt beslag på burken. Jag har inte ätit en enda. Så då har vi löst det problemet.

Att jag ser ut som tolv kan jag inte neka till, det gör jag. Men tänk dig du om 10 år. Då ser jag ut som 22. VIlken 36 åring vill inte se ut som 22. Där kan du sitta och se ut som en sleten 40åring. Ha det så kul min kära vän! =)

Och den däringa 80tals tröjan får nog stanna hemma. Var ju tvungen att ta den eftersom du la beslag på min favvetröja. Fast det är ju i sig inget nytt. Du lägger ju alltid beslag på mina saker. Speciellt mina kläder. Är inte förvånad om du smugglade ner tröjan i din väska imorse. Jag ska anmäla mig

Passa dig så att jag inte lämnar in en bild på Caroline at Ugglas i tullen på lördag och säger att det är så terroristen som kommer den 23 ser ut! Eller så kanske jag ska ta kontakt med Helsingfors flygplats. Ber dom senarelägga flyget till Sthlm lite så att du får sitta o pinas...Eller NEJ, JUST DET. DU SKA JU REDAN SITTA DÄR I 9 TIMMAR PÅ VÄGEN HEM!

HAHAHAHAHA.....Jag åker en timme senare än dig, men är hemma mer än ett dygn innan dig! RÄTT ÅT DIG!


/STINA


JOJJEMENSAN

jag ska släpa dig nånstans!
Du ska inte alls få karlarna för dig som dom e MINA MINA MINA!!! Jag har redan meddelat tullen att det kommer anlända en kvinna från LA på lördag och att hon ämnar försörja sig som kurtisan! Hon ser blid o snäll ut o ser ut att vara ca 12 år. Hon kommer förmodligen ha blå byxor på sig med matchande leopardskor och en röd tröja från 80 talet samt stora tygblommor alternativt rosetter i håret. Hon talar på släpande bred skånska och upprepar sig ofta. Det är inte omöjligt att hon övar på sin opera sonett på vägen så hon lär inte vara svår att hitta! Nattfjärilar är ju som bekant inte välkomna i ostalandet dessutom har jag tipsat om dina knarkpiller du har packar ner. Och jag har redan varnat för att du förtvivlat kommer att försöka övertyga dom om att det är svelta produkter från yves men den lätta kommer dom inte gå på. swiss men here I come! Jojjemensan!
/AC

JEPP

mycket trevligt...alltid lika trevligt att låna ut släp, hitta rätt plugg och skruv.

Jag ska nog plugga dig någonstans ska du se! Passa dig jevvligt noga annars ringer jag schweiziska tullen och berättar vad du är för en typ! Då kan du säga bye bye svisserland och så får jag pojkarna alldeles för mig själv!

SKÖNT OM DU INTE KOMMER!   pfffft


/Stina

STINASPYA KRISTINAKRÄK

Hade du mysigt på jobbet idag? ;-) MOHA H AH HA HAHA

LA by bite


Kristiania

Kvällslektyr från Landskronabalkongen med julgransbelysningen. 





Här är vi!


Nu sitter vi med julgransbelysning, som varit uppsatt i snart 4 år, och äter jordgubbar och dricker champagne!
(den första raden var kristinas) - hon till vänster alltså. Fast med tanke på att vi har i genomsnitt 3 besökare på vår blogg dagligen så vet ni nog tre (varav vi själv 2) vilka vi är. Snyggast e ju då såklart jag till höger. Fast stina e ju onekligen bäst på att laga mat o att servera skumpa! Bra på att ta foto är nog ingen av oss. Vi sitter i LA (landskrona) och lyssnar på en serenad av fiskmåsar och nu lämnar jag över tangentbordet till lilla stina:

Rakt över lägenheten ligger ett hotell och där har vi ikväll sett  en naken man spatsera omkring..Anna hejade på och ville att han skulle gå omkring lite mer..och till hennes sorg satte han sig ner. Men nu ropade hon precis till: "Titta Stina, nu guppar det. Dom har nog sex. Titta tredje fönstret nerifrån. Ser det inte ut som om dom har sex?"
Det gör det onekligen. Nu sitter vi alltså och beskådar detta skådespel. 

och så jag igen; va fan man ser två mörka skuggor av två skallar - till kristinas stora stora besvikelse!!! Min gode vän herr good evening har dock en kikare - kanske vi bör låna en. Det här e ju sannerligen ett skådespel!

 



ett till


på bettet


MYGGbett

man undrar hur jävla stor myggan måste varit typ som en örn. Detta var igår idag e det ca 4 cm störra. du stina du o dina bett kan slänga er i väggen slå detta om du kan!!!

BILD!!??

Anna jag skulle uppskatta om du la ut bilden på din böld till myggett...det är fatastiskt stort och jag tror det roat många. Jag slutade genast att klaga över mina bett när jag sett ditt.

Fast jag vet inte om ditt kan kallas myggbett...muterad variant i så fall, för det är VERKLIGEN stort! Snälla visa!

Och som det måste klia. Jag har satt plåster på mina för att inte klia. Men du måste fan bandagera in hela jevla armen om du ska täcka den blaffan! Det ska bli mycket spännande och se det ikväll!

Du måste ju gått upp i vikt nu med alla dom betten! Varje bett för sig väger säkert ett kilo, så bli inte besviken om du ställer dig på vågen och den visar ovanligt mycket! Då vet du varför!


Så anna....nu väntar jag på att du ska lägga upp bild!

hajhaj

pffft

Ska säga dig en sak lilla vän...så är jag redan snygg...behöver inte hålla på så in i satan så du behöver!!

För det andra så sitter jag inte bara på mitt as...jag springer och har fan koll på hela bygget ska du säga.


JAG KLARA INTE AV LÅNGSAMMA OCH TRÖGTÄNKTE MÄNNISKOR!!!!
Folk som liksom rör sig i slowmotion och som inte agerar utan ska stå och fungera i flera minuter innan någon händer...speciellt i situationer som ska gå undan. Jag blir tokig. Klarar bara inte av såna människor...tycker automatiskt illa om personen...kan inte hjälpa det!

Nu är det snart lunch annapanna...haaaaaaj

LÄR DIG STAVA

trögtänkte .... ja du ...

Jag e så jevvla snögg de la snögg ska bara shapa upp liiite ;-) fast det har jag redan gjort börjar se resultat ta mej fan! Sen har jag fördelen med att vara född med ett enastående anlete till skillnad från vissa andra. fast det e klart inte lätt att vara från LA ghettot .... Ni lär ju vara lite inavlade i den hålan! 

Förresten jepp middag imorgon med föregående joggingtur. Jag har köpt stegräknare ha ha ha och har börjat läsa tidningen muscle. Börjar det gå för långt nu? Ska köpa proteinpulver oxå - har dom inte det på yv? :-)

KRISTINA BORDE FÖRBJUDAS!!!!!!!!!

  
va fan snackar du om din skata dina inlägg e ju typ 3 ord sen tar dom slut. KANske e du ANAlfabet?? Jag har variit busy med att försöka komma i form inför svajjjz - du vet mördarboxning igår i en o en halv timme - svitt de la svitt! Och sprungit näästan varje dag - du sitter vääl mest på ditt as o säljer brär o spig? Ente möcke mä daj inte. Undrar va man ska ha dig till?????!!!!!!! Nu sitter tompa o ger mig lägesrapport: asså C01 e typ klar ja har gjort dansk o a01 e nu stansmall o typ bah de flyte påee här! he he Han e dokti hand må ja sä! Nä stina kom igen nu o blogga nått som man inte ögnar igenom på mindreän en sek!!! 

VÄRDELÖSA ANNA!

Anna jag måste säga att du är fullkomligt värdelös på att skriva inlägg i den här så kallade bloggen!

VÄRDELÖS!

Det snurrar alltid i Annas skalle!

Det har det alltid gjort och kommer alltid att göra! vare sig du går in i väggar eller ej annapanna!

Men jag är glad att du tagit dig samman och bokat en liten biljett till ostalandet! Det ska bli hejdundrande roligt....tokit roligt!

hajhaj

snurri i skallen

snurri i skallen is i skallen skall all all allah!

japp då har man då bokstavligen gått in i den berömda väggen äggen eggen sleggen ... satan oxå! Tur det e semester snart men du ska väl damma bort bland dina skruvar o spik stina själv ska jag ligga med en bok på en het klippa o titta ut över ett klarblått hav och svalka mig med en kall ölajävel. MOHAHAHAHAHA

RSS 2.0